CMS Modulen


Binnen het CMS zijn er diversen uitbreidingen mogelijk. Hieronder worden er een aantal toegelicht.
 

Gastenboek;
Het gastenboek is een manier om snel een bericht achter te laten op uw website, zonder dat dit enige registratie vereist. Het is voor een bezoeker vrij eenvoudig om een berichtje achter te laten.

Fotogalerij;
Met deze functie is het mogelijk uw foto’s op uw website te presenteren, d.m.v. een gebruiksvriendelijke opzet kan iedereen eenvoudig en snel een fotogalerij online zetten.

Opiniepoll;
Benieuwd wat mensen van uw website vinden? Of wilt u weten wat klanten van uw nieuwe product vinden? Met 1 druk op de knop kunt u heel simpel een opiniepoll op uw website plaatsen.

Enquête;
Is een opiniepoll niet voldoende voor u? Dan bieden wij de mogelijkheid om een enquêtesysteem te implementeren. Zo kunt u op uw eigen website een uitgebreid onderzoek starten.

Nieuwsbrief;
Wilt u uw klanten via de mail op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw bedrijf? De nieuwsbrief functionaliteit biedt uw klanten de mogelijkheid zichzelf op te geven voor het ontvangen van de nieuwsbrief, via het CMS kunt u deze nieuwsbrief maken en versturen.

Agenda;
Doormiddel van een agenda tool kunt u op uw website de eerste volgende evenementen of gebeurtenissen direct zichtbaar maken. Dit zonder de tussenkomt van allerlei technische handelingen.

Bestelformulier;
Als u een webshop te veel vindt is het SEDERO bestelformulier precies wat u zoekt. De klant vult in wat hij of zij nodig heeft en dit wordt verzonden naar uw e-mailadres. Zo kunnen klanten een bestelling plaatsen via uw website.

Heeft u extra wensen m.b.t. het Content Management Systeem, aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op.Het laatste nieuws
Vis Marketingpakket
Samen met Drukkerij NIVO en PV Reklame hebben wij een VIS Marketingpakket samengesteld! Een pakket wat de visspecialist moet helpen zijn...
Lees verder

Hulp op afstand