Social Media


De afgelopen jaren is er een nieuwe trend ontstaan, Social Media:

- Facebook
- Twitter
- Linkedin

Deze bedrijven zijn binnen korte tijd miljardenbedrijven geworden door hun bekendheid.
Zo heeft er een verschuiving plaats gevonden waar op het internet veel tijd aan besteed wordt. Hier spelen grote zoekmachines zoals Google en Bing handig op in. Ze gebruiken al de input die gegeven wordt door de internetgebruiker via de social media over een bedrijf om de website te "ranken" in hun zoekresultaten.
 
Om die reden promoot SEDERO het gebruik van deze media in combinatie met een website. Zo krijg je een geweven net van verschillende platformen met dezelfde informatie. Hierdoor is het makkelijk om grote groepen mensen aan te spreken, dit zouden potentiële klanten kunnen zijn.
 

Wat is wat?

    Twitter is de nieuwe manier van korte berichten publiceren, je mag maximaal 140 karakters per bericht gebruiken. Het plaatsen van een bericht wordt ook wel "tweeten" genoemd. Met twitter kan je mensen volgen, zo bepaal je zelf van wie je de berichten leest. "Klik op logo" 

 

 
Facebook
is een sociaalnetwerksite voor jong en oud en is de wereldleider wat betreft het ledenaantal. Momenteel staat deze op ongeveer 750 miljoen leden. Daarnaast lag de omzet in het jaar 2010 rond de 2.5 miljard dollar. Deze getallen geven we een duidelijk beeld hoe groot en belangrijk de Social Media aan het worden is. "Klik op logo" 
 

 

   
Linkedin
is het zakelijke sociale netwerk voor professionals, in nederland zijn hier ongeveer 2 miljoen leden. Wat linkedin zo anders maakt dan Facebook of Hyves is het zakelijke karakter. Zo kan je hier al je contacten, relaties etc. in één groot netwerk tezamen brengen. Daarbij is het mogelijk om groepen te defineren voor vakgebieden en is er een uitgebreide mogelijkheid voor het plaatsen van vacaturen. "Klik op logo" 
 

 Het laatste nieuws
Vis Marketingpakket
Samen met Drukkerij NIVO en PV Reklame hebben wij een VIS Marketingpakket samengesteld! Een pakket wat de visspecialist moet helpen zijn...
Lees verder

Hulp op afstand