Nieuws


Vis Marketingpakket 07/06/2013

Samen met Drukkerij NIVO en PV Reklame hebben wij een VIS Marketingpakket samengesteld!

Een pakket wat de visspecialist moet helpen zijn klanten te stimuleren tot aankoop en natuurlijk ervoor te zorgen dat deze terug blijft komen.

Het pakket bevat een tweetal grote posters en een viertal toonbankposters welke maandelijks wordt voorzien van de 'vis van de maand' of een inspeling op een bepaald seizoen. Daarnaast 1250 receptenflyers welke zijn voorzien met een recept welke betrekking heeft op de 'vis van de maand'. Deze flyers kunnen op de toonbank neergelegd worden, zodat de klanten deze kunnen meenemen naar huis.

Naast het drukwerk stellen wij een beeldbank beschikbaar met professioneel fotomateriaal van alle gangbare visproducten. Deze mogen, bij afname van dit pakket, vrij gebruikt worden voor uw Narrowcasting systeem, website, webwinkel of ander postermateriaal.

Ook zal uw Narrowcasting systeem worden voorzien van een sheet van de 'vis van de maand' en het bijbehorende recept in videoformaat. Zodoende kunnen de klanten zien hoe het recept klaargemaakt moet worden.

Vragen of interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op, of kom gerust langs bij ons op kantoor. De koffie staat altijd klaar!

Julianaweg 212 ( tegenover de KWABO )

Telefoon: 0299 743397
Email: info@sedero.nl

SEDERO in Vis Special nr. 3 28/06/2012

Omdat SEDERO ondertussen al aardig wat viswinkels heeft voorzien van Narrowcasting. Is er voor de automatisering special van het Vis Magazine een redationeel stuk geschreven over hoe Narrowcasting toepast kan worden in de visbranch.

 

 
Eerste inloopdag was groot succes! 12/05/2012

De eerste inloopdag is erg leuk en productief verlopen. Een hoop mensen van informatie voorzien over Digital Signage en wat je er allemaal mee kan doen.

Maar wees gerust volgende week maandag is er nog een inloopdag dus kom gerust langs!

zie ook: www.sedero.nl/inloopdagen
 
Wij zijn verhuisd 27/04/2012

Sinds 1 februari 2012 zijn wij verhuisd naar de Julianaweg 212 in Volendam. Een groter kantoor met groeimogelijkheden en genoeg parkeerruimte voor onze klanten. De foto's van ons nieuwe kantoor zijn hieronder te vinden.

  

 

  

 
SEDERO Timmert aan de weg 15/03/2012

SEDERO stond woensdag 7 maart weer in de krant met een stuk over de verhuizing, het nieuwe pand en de dienst Digital Signage.
 

Klik hier voor het gehele bericht.

Bron: Nieuw-Volendam

 
Pagina 1 | 2 | 3 | 4Het laatste nieuws
Vis Marketingpakket
Samen met Drukkerij NIVO en PV Reklame hebben wij een VIS Marketingpakket samengesteld! Een pakket wat de visspecialist moet helpen zijn...
Lees verder

Hulp op afstand