• open portfolio >

  Een prachtig verlengstuk van hun winkel in Volendam! Deze webwinkel is volledig gekoppeld met hun kassasysteem..

 • open portfolio >

  Het lekkerste tapas restaurant van Amsterdam. Via de website kunt u gemakkelijk reserveren en hun menukaarten bekijken...

 • open portfolio >

  Een splinternieuwe vishandel in winkelcentrum de Banne in Amsterdam Noord, hebben wij mogen voorzien van Narrowcasting...

 • open portfolio >

  Tom Tuip is zeer actief om de laatste technieken in zijn viswinkel toe te passen. Wij hebben voor hem een mooie webwinkel gerealiseerd...

 • Webwinkel


  Sully's Kinderkleding
  Plaats: Volendam
 • Website


  Tia Rosa
  Plaats: Amsterdam
 • Narrowcasting


  Vishandel Leliveld
  Plaats: Amsterdam
 • Webwinkel


  Visspecialist Tom Tuijp
  Plaats: Vleuten

Home


Welkom op de website van SEDERO IT Professionals.

SEDERO is de partner voor al uw online ICT oplossingen denk hierbij aan Websites, Webwinkels, Narrowcasting installaties en Online administratie pakketten!

 

Beeldschermreclame in uw onderneming?

Beeldschermreclame, ook wel Narrowcasting genoemd of Instore communicatie is de manier van reclame maken in uw eigen onderneming.

Presenteer via een monitor in uw winkel uw:

- aanbiedingen
- bedrijfsinformatie
- bedrijfsvideo's
- actueel nieuws (bijv nu.nl)
- social media (acties)

Door bewegende beelden via Narrowcasting worden uw klanten sneller geinspireerd tot een aankoop dan wanneer u adverteerd met postmateriaal. 

Wij leveren uitsluitend A-merk monitoren, beugels en computers zodat u er zeker van bent dat u jaren vooruit kan. De monitoren welke wij leveren varieren van grootte tussen de 7 en 65 inch, voor zowel binnen als buiten!

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij komen graag langs!

 

 

Een nieuwe website?
 

Een website is onmisbaar binnen een reeds succesvolle of startende onderneming, het wordt gezien als hét visitekaartje van een bedrijf. SEDERO heeft jaren ervaring met het ontwerpen en bouwen van websites met behulp van de nieuwste technieken. Aansluitend maken wij gebruik van een eigen Content Management Systeem (CMS) waarmee het beheren van uw eigen website erg makkelijk gaat.

 


  

Uw eigen webwinkel?


De autentieke winkel wordt steeds minder bezocht en klanten zoeken sneller hun toevlucht op het internet. Het is dan ook niet zo vreemd dat er steeds meer webwinkels bijkomen. SEDERO kan u helpen met uw eigen webwinkel, wij hebben meerdere succesvolle webwinkels gebouwd en onderhouden deze op technische gebied nog steeds.
 

 Het laatste nieuws
Vis Marketingpakket
Samen met Drukkerij NIVO en PV Reklame hebben wij een VIS Marketingpakket samengesteld! Een pakket wat de visspecialist moet helpen zijn...
Lees verder

Hulp op afstand