Webwinkel


 

U loopt al een tijdje met het idee om een webwinkel te beginnen, alleen u weet niet hoe? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij helpen u van punt A tot Z om een succesvolle webwinkel te beheren!

 
Een aantal voordelen op een rijtje

Er is geen speciale technische kennis voor nodig;
Ondernemen vanuit uw huis;
Uw winkel is 24/7 geopend;
De webwinkel is zoekmachine vriendelijk;
Gemakkelijk online uw webwinkel beheren;
Gemakkelijk producten toevoegen/wijzen/verwijderen;
Online klant- en orderbeheer;
U kunt altijd bij ons terecht voor vragen;

 

Online betaling
Om klanten de mogelijkheid te geven om online te betalen bieden wij de online payment services van 'buckaroo' aan. Buckaroo bevat de meest gangbare betalingsmogelijkheden als Ideal, Paypal, creditcard en bankoverschrijving. Voor meer informatie "Klik hier" 

 

 

Onze werkwijze:

  Wij nodigen u uit voor een oriëntatiegesprek waarin wij uw ideeën bespreken. Hier komen aspecten aan bod als: betalingsmogelijkheden, verzendmogelijkheden, domeinnaam, welke producten u gaat aanbieden etc.
  Aan de hand van dit gesprek zullen wij een offerte opmaken en versturen.
  Wanneer u akkoord gaat met de offerte zal er een ontwerp worden gecreërd die volledig aan uw wensen zal voldoen.
  Dit ontwerp zal aan u worden voorgelegd, waar de mogelijkheid bestaat deze aan te passen.
  Wanneer het ontwerp akkoord is, zal deze worden omgezet naar een online webwinkel.
  Deze webwinkel zal door ons volledig worden getest en pas waarna vanuit onze kant een akkoord komt, nodigen wij u nogmaals uit bij ons op kantoor. Hier zal de webwinkel volledig worden doorgenomen en tevens de inloggegevens worden uitgereikt.
  In deze stap is het aan u om de webwinkel volledig te voorzien van producten en teksten, pas als een akkoord vanuit uw kant komt zal de webwinkel worden gelanceerd.
Wat gebruiken wij?

Voor de bouw van een webwinkel gebruiken wij een internationaal veelgebruikt software pakker genaamd, Magento. Wij gebruiken dit systeem omdat het een breed scala aan mogelijkheden biedt. Voor meer informatie "klik hier"  

 Het laatste nieuws
Vis Marketingpakket
Samen met Drukkerij NIVO en PV Reklame hebben wij een VIS Marketingpakket samengesteld! Een pakket wat de visspecialist moet helpen zijn...
Lees verder

Hulp op afstand