Websites en webshops

Onze websites en webshops worden volledig ontwikkeld naar de wensen van onze klanten. Wij kijken naar het bedrijf, de huisstijl, de mensen achter het bedrijf, de doelstellingen en maken op basis van al onze bevindingen een passend, oogstrelend maar ook zeker gebruiksvriendelijk eindproduct.

Tijdens het ontwikkelen van uw product houden wij tevens rekening met de vindbaarheid voor zoekmachines zoals Google en Bing. Het is belangrijk om zowel op technisch als visueel vlak te voldoen aan de eisen die zij aan een website van tegenwoordig stellen. Zo zorgen wij ervoor dat uw website hoger zal eindigen binnen de beoogde zoekresultaten.

Om ervoor te zorgen dat uw website of shop altijd in topconditie blijft, updaten wij deze regelmatig met de laatste releases en beveiligingspatches. Zo is uw website altijd up-to-date op het gebied van techniek, veiligheid, vindbaarheid en privacy.

WordPress website / Woocommerce webshop
Onze website ontwikkelen wij op het WordPress platform. Dit platform biedt ons veel mogelijkheden op het gebied van techniek, design en maatwerk. Wordpess is een platform dat veel gebruikt wordt binnen de webontwikkeling, om zowel sites als shops mee te ontwikkelen. Een webshop realiseren wij met de Woocommerce integratie. Indien een webshop simpel, toegankelijk en snel moet zijn, dan is Woocommerce de beste keus.

De gebruiksvriendelijke back-end biedt voor elke gebruiker de mogelijkheid om de diverse onderdelen op de website te beheren. Daarom is dit platform voor elke ondernemer, groot of klein, een perfecte keus.

Magento2 webshop
Het Magento platform gebruiken wij om professionele en uitgebreide webshops te realiseren. Dit platform is enorm uitgebreid en biedt voor ondernemers, die net een stapje verder willen gaan, genoeg mogelijkheden. Zo zijn alle producten uitgebreid te configureren met talloze opties, als bijvoorbeeld maten, kleuren, merken etc. Is de webshop te koppelen met bijvoorbeeld een voorraad- of kassasysteem, die 1 op 1 de data met elkaar synchroniseert en biedt ook de afhandeling van bestellingen veel mogelijkheden.

Wat uw wens of doelstelling is, ons team helpt u graag deze om te zetten naar een succesvol online product!

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Altijd persoonlijk en laagdrempelig contact
  • U ontvangt een professioneel en uiteraard responsive design
  • Product wordt volledige ontwikkeld op basis van uw wensen
  • Product is SEO (Google) geoptimaliseerd
  • Product voldoet aan de GDPR/AVG eisen
  • Wij zetten altijd in op omzetverhoging
  • Op-maat ontwikkeling? geen probleem!