Piggy webshop koppeling

Heeft u een webshop en maakt u tevens gebruik van het loyaliteitssysteem van Piggy? Hoe mooi zou het zijn als deze twee systemen gekoppeld zijn met elkaar?

Een loyale klant komt regelmatig bij u in de winkel en maakt gebruik van het Piggy spaarsysteem. Na elke aankoop scant deze klant de Piggy pas en de punten worden zo op het account bijgeschreven. Zodoende spaart deze klant voor gratis producten en is de kans groot dat deze blijft terugkomen.

Maar tegenwoordig is het online verkopen niet meer weg te denken en hebben vele ondernemers een webshop. Als uw klant in uw webshop besteld, kan deze niet gebruik maken van het Piggy pasje en loopt zo het aantal punten mis.

Dat is gelukkig verleden tijd want wij kunnen ervoor zorgen dat uw Piggy account gekoppeld wordt met uw webshop!

Hoe werkt het precies?
Uw klant doet online een bestelling bij u met hetzelfde e-mailadres als wat bij Piggy geregistreerd staat. De klant rekent zijn bestelling af en onze koppeling zorgt ervoor dat het aantal punten automatisch op het account van deze klant wordt bijgeschreven bij uw winkel. Zodoende wordt het voor uw klanten nog interessanter om ook online bij u te bestellen!

Bent u ge├»nteresseerd in zo’n koppeling? Vul dan onderstaand formulier in en wij helpen u graag verder! Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, bekijken wij op voorhand uw webshop en kunnen op basis daarvan u een richtprijs geven voor het realiseren van de koppeling. Uiteraard geheel vrijblijvend!