Onze diensten

Beeldschermreclame in uw onderneming?

Beeldschermreclame, ook wel Narrowcasting genoemd of Instore communicatie is de manier van reclame maken in uw eigen onderneming.

Presenteer via een monitor in uw winkel uw:
– aanbiedingen
– bedrijfsinformatie
– bedrijfsvideo’s
– actueel nieuws (bijv nu.nl)
– social media (acties)
Door bewegende beelden via Narrowcasting worden uw klanten sneller geinspireerd tot een aankoop dan wanneer u adverteerd met postmateriaal.

Wij leveren uitsluitend A-merk monitoren, beugels en computers zodat u er zeker van bent dat u jaren vooruit kan. De monitoren welke wij leveren varieren van grootte tussen de 7 en 65 inch, voor zowel binnen als buiten!

Een nieuwe website?

Onze websites worden volledig ontwikkeld naar de wensen van onze klanten, wij kijken naar het bedrijf, de huisstijl, de mensen achter het bedrijf, de doelstellingen en maken op basis van al onze bevindingen een passend, oogstrelend maar ook zeker gebruiksvriendelijk ontwerp.

Tijdens het ontwikkelen van uw website houden wij tevens rekening met de vindbaarheid binnen Google, waar wij rekening houden met alle benodigde aspecten om ervoor te zorgen dat uw website hoog zal eindigen binnen de zoekresultaten.

Uw eigen webwinkel?

De authentieke winkel wordt steeds minder bezocht en klanten zoeken sneller hun toevlucht op het internet. Een webwinkel ontwikkelen is een zorgvuldige klus, waar wij u bij de volledige ontwikkeling betrekken. U heeft een idee? Wij zorgen dat u online succesvol wordt!

Maatwerk Software

Softwarepakketten sluiten nooit volledig aan op uw wensen, ze zijn te beknopt of veel te uitgebreid. Ons team ontwikkelt software helemaal op maat en volledig naar uw wensen! Uw gehele bedrijfsvoering kan geautomatiseerd worden, precies zoals u dat wilt hebben.

Speciale koppelingen met webshops, websites of de ontwikkeling van een volledig CRM / intranet? Neem gerust vrijblijvend contact op, wij kunnen zeker iets voor u betekenen!