Onze diensten

Beeldschermreclame in uw onderneming?

Beeldschermreclame, ook wel Narrowcasting genoemd of Instore communicatie is de manier van reclame maken in uw eigen onderneming.

Presenteer via een monitor in uw winkel uw:
– aanbiedingen
– bedrijfsinformatie
– bedrijfsvideo’s
– actueel nieuws (bijv nu.nl)
– social media (acties)
Door bewegende beelden via Narrowcasting worden uw klanten sneller geinspireerd tot een aankoop dan wanneer u adverteerd met postmateriaal.

Wij leveren uitsluitend A-merk monitoren, beugels en computers zodat u er zeker van bent dat u jaren vooruit kan. De monitoren welke wij leveren varieren van grootte tussen de 7 en 65 inch, voor zowel binnen als buiten!

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij komen graag langs!

Een nieuwe website?

Een website is onmisbaar binnen een reeds succesvolle of startende onderneming, het wordt gezien als hét visitekaartje van een bedrijf. SEDERO heeft jaren ervaring met het ontwerpen en bouwen van websites met behulp van de nieuwste technieken. Aansluitend maken wij gebruik van een eigen Content Management Systeem (CMS) waarmee het beheren van uw eigen website erg makkelijk gaat.

Uw eigen webwinkel?

De autentieke winkel wordt steeds minder bezocht en klanten zoeken sneller hun toevlucht op het internet. Het is dan ook niet zo vreemd dat er steeds meer webwinkels bijkomen. SEDERO kan u helpen met uw eigen webwinkel, wij hebben meerdere succesvolle webwinkels gebouwd en onderhouden deze op technische gebied nog steeds.