Topsy Fashion Volendam

Topsy Fashion is sinds 1981 gevestigd met een winkel aan de Zeestraat in Volendam. In de jaren daarna is de winkel enorm gegroeid en is ook het assortiment flink uitgebreid. Vrouwen uit 3 generaties, in de leeftijdscategorie tussen 13 en 90 jaar, kunnen er terecht voor een nieuwe outfit.

In 2017 ging Topsy Fashion online om ook klanten ver weg te kunnen voorzien van hun assortiment. In 2019 hebben wij de opdracht gekregen om een complete nieuwe webshop te ontwikkelen op basis van een aangeleverd ontwerp. Deze webshop moest high-end ontwikkeld worden, snel zijn en gekoppeld worden met hun kassasysteem (EasyPos).

Wij hebben gekozen om de webshop te ontwikkelen op het Magento2 platform. Dit systeem sluit exact aan op de wensen van de klant en de mogelijkheden zijn eindeloos. Voor de koppeling met EasyPos hebben wij een maatwerk-import ontwikkeld die alle producten uit dezelfde collectie samenvoegt en vervolgens op de juiste plaats laat zien in de webshop. Hier zijn alle attributen als kleuren, maten en voorraad uiteraard in meegenomen, zodat alle data correct in de webshop wordt weergegeven.

Wanneer een klant online winkelt, is het assortiment gelijk aan de voorraad in de winkel. Als iets in de winkel wordt verkocht, verdwijnt dit per direct uit de webshop. Ook is het puntenspaarsysteem gekoppeld, zodat klanten zowel in de winkel als online op hetzelfde account hun punten krijgen bijgeschreven en kunnen genieten van opgebouwde korting.

Onze werkzaamheden

  • Responsive website ontwerp
  • Zoekmachine optimalisatie SEO
  • Maatwerk ontwikkeling
http://www.topsy-fashion.nl