Vishandel Sier Amstelveen

Volendammer vishandel Sier is al meer dan 30 jaar een begrip in Amstelveen. Een prachtige winkel met een groot assortiment van diverse huisgemaakte visproducten

De website van Vishandel Sier hebben wij gebouwd met als uitgangspunt, online verkoop. De homepage laat u kennis maken met het vriendelijke personeel, hun huisgemaakte visschotels, kant-en-klare gerechten, hapjes en natuurlijk diverse belegde broodjes.

Achter de website is een volledige webshop ontwikkeld, waar een groot deel van hun assortiment online besteld en betaald kan worden. Zo kan er een volledige lunch besteld worden, maar ook lekkere hapjes of een lekkere visschotel. Alle producten zijn aangekleed met prachtige foto’s die door onze fotografe op locatie zijn geschoten.

Wanneer een bestelling is afgerond, ontvangt Vishandel Sier een e-mail met alle bestelinformatie en er rolt tevens een bonnetje uit de bonnenprinter in de winkel. Deze bonnenprinter is op een prominente plaats in de winkel geplaatst, zodat geen enkele bestelling over het hoofd wordt gezien.

Onze werkzaamheden

  • Responsive website ontwerp
  • Zoekmachine optimalisatie SEO
  • Grafisch ontwerp
  • Maatwerk ontwikkeling
  • Online marketing
http://www.vishandelsier.nl