Over ons

SEDERO is een jong, flexibel en professioneel web- en reclamebureau gevestigd in het mooie Volendam. Het bedrijf is in februari 2008 opgericht door Dennis Bosman en Rob de Boer, tijdens de studie hogere informatica aan de Hogeschool van Amsterdam. Hier hebben wij al onze kennis opgedaan en de tijd gekregen om SEDERO te laten groeien. Inmiddels bestaat ons bedrijf langer dan 12 jaar,  hebben wij een gedreven team van specialisten  aan het werk en tevens een tevreden klantenkring in diverse branches door het hele land mogen opbouwen.

De diensten die wij bieden, zijn zowel online als offline. De focus van ons bedrijf ligt voornamelijk op het web, denk daarbij aan het ontwikkelen van succesvolle webwinkels, oogstrelende websites en ook op het gebied van maatwerksoftware hebben wij een aantal hele mooie projecten ontwikkeld.

Naast webontwikkeling bieden wij tevens professionele narrowcasting oplossingen, dit zijn simpel gezegd informatieve beeldschermen welke aan te sturen zijn via een gebruiksvriendelijke website. De uitzendingen ontwikkelen wij volledig in de huisstijl van onze klanten en uiteraard helemaal naar hun wensen.

Om als ondernemer zowel online als offline zichzelf te blijven profileren, bieden wij daarvoor diverse oplossingen. Bovenaan eindigen in de zoekresultaten, simpelweg door het slim ontwikkelen van onze websites en webwinkels, betaalde marketing op Google, Facebook en Instagram en tevens voor drukwerk bent u bij ons aan het juiste adres.