Basseleur Optiek

Basseleur Optiek is een oogspecialist met 80 jaar ervaring in oogzorg en oogmode. U bent bij Basseleur Optiek aan het juiste adres voor de nieuwste trendy brillen, diverse soorten contactlenzen en natuurlijk voor nauwkeurige oogmetingen. In een vriendelijke, comfortabele en ontspannen sfeer nemen zij alle tij dom de conditie van uw ogen tot in detail te doorgronden. Hiervoor maken zij gebruik van de meest geavanceerde en nauwkeurige technologie op het gebied van oogmeetkunde.

Voor Basseleur Optiek hebben wij een professionele website mogen ontwikkelen, waar hun specialisme ‘optometrie’ duidelijk gepresenteerd moest worden. De website voldoet aan alle laatste technieken en is zodoende opgebouwd dat de bezoeker alle belangrijke informatie gemakkelijk terug kan vinden.

Naast het informatieve doel van de website, hebben wij ook een webshop geïntegreerd. Diverse soorten brillen van voorgaande jaren, worden in deze shop aangeboden. Zo kan Basseleur Optiek deze outlet brillen alsnog verkopen aan klanten die geen waarde hechten aan de nieuwste trends.

Onze werkzaamheden

  • Responsive website ontwerp
  • Zoekmachine optimalisatie SEO
  • Grafisch ontwerp
  • Maatwerk ontwikkeling
https://www.basseleur.nl