Tandheelkundig Centrum Volendam

Tandheelkundig Centrum Volendam is een centrum voor mondzorg. Een bruisende praktijk waarin hun patiënten voor alle facetten van de tandheelkunde terecht kunnen. Ze behandelen met de meest moderne apparatuur en volgens de laatste inzichten. Kwaliteit en service staan bij Tandheelkundig Centrum Volendam voorop. Alle tandartsen zijn aangesloten bij de Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT) of de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT).

Voor Tandheelkundig Centrum Volendam hebben wij een prachtige website mogen ontwikkelen. Deze website voldoet uiteraard aan de laatste AVG wetgevingen en eindigt inmiddels hoog in de Google zoekresultaten op de gewenste zoekwoorden.

De website is ontwikkeld om hun websitebezoekers optimaal te informeren over de diverse behandelingen en nieuwe patiënten te werven. De bezoekers kunnen via de chatfunctie direct met een receptiemedewerker spreken, om zo snel antwoord te krijgen op korte vragen.

Voor het personeel van TCV hebben we tevens een intranet ontwikkeld welke via de website toegankelijk is. Dit intranet wordt gebruikt voor mededelingen, het inzien van roosters en het aanvragen van vrije dagen.

Onze werkzaamheden

  • Responsive website ontwerp
  • Zoekmachine optimalisatie SEO
  • Grafisch ontwerp
  • Maatwerk ontwikkeling
  • Online marketing
https://www.tandheelkundigcentrumvolendam.nl